Beyoğlu

Karakterizohet nga stili modern i miksuar me pak motive klasike. Nuanca moderne dhe tendencë në arredimin e viteve të fundit. Materiali i përdorur është akrelik. Dendësia 1,000,000 nyje për m2 me gjatësi fije prej 12 mm.