Kontaktoni: +355676000434

Pierre Cardin carpets

Coloris

Ky është koleksioni i dedikuar klasikes, stilit të lartë dhe elegancës brenda ambjenteve tuaja. Vjen i kuruar në dizajn dhe i përshtatshëm për shijet tuaja. Coloris gjithashtu ka dendësi të lartë të nyjeve për m2 dhe karakterizohet si një nga koleksionet më të dashura.

Vespa

Mund të quhet ndryshe edhe koleksioni i ngjyrave, dizajneve të larmishme dhe i elementeve industriale. Prodhuar me akrelik të cilësisë së parë, ky koleksion ka treguar se është nga më të dashurit për familjen tuaj. Gjithashtu në përmasa dhe dimensione të ndryshme.