Kontaktoni: +355676000434

Tapete Pierre Cardin
Cilësia në tapet!
Është pikërisht tapeti që në mënyrë perfekte plotëson nevojat tuaja dhe ju bën të ndjeheni të lumtur duke e parë dhe duke qëndruar në të. Por sekreti që përcakton cilësinë qëndron në detajet teknike si tipi i fibrës së përdorur në endje, frekuenca e përdrur e cila ndikon tek dendësia dhe lartësia e fijes.
Lloji i fibrës së përdorur në endje, përbën faktorin më të rëndësishëm që përcakton cilësinë e saj. Jetëgjatësia e saj vjen pikërisht nga fortësia dhe fleksibiliteti i fibrës së përdorur.
Një faktor tjetër tepër i rëndësishëm është dendësia e fijeve për m2. Sa më shpesh të ecet apo qëndrohet mbi tapet, gjithnjë e më tepër rezistent bëhet ai. Ju duhet të jeni të vëmendshëm sepse një tapet me dendësi të lartë është më i rëndë në krahasim me një tapet me dendësi të vogël të fijeve.
Gjatësia e fijes së përdorur është një tjetër faktor shumë i rëndësishëm që përcakton cilësinë e tapetit.
Densitet i lartë, fibra të buta dhe tepër të qëndrueshme, ngjyrat e larmishme të përdorura me kreativitet duhet të jenë zgjedhja juaj e parë.

Risia e sjelle nga Pierre Cardin Home dhe ROYAL, është teknologjia unike e përdorur në thurjen e fibrave për prodhimin e tapetave.
Tapete Inteligjentë ?
Ka tre tipe të nanoteknologjisë të prodhimit në tekstile:
1. nanoteknologjia në fibra dhe pëlhurat e përdorura për endje.
2. nanoteknologjia në pjesën e dekorimit në tekstile.
3. E-Textiles
• Dizenjimi, karakteristikat, prodhimi dhe aplikimi i strukturave duke kontrolluar format dhe përmasat në shkallën nanometër.
• Studimi i një projekti dhe forme në shkallën atomike dhe molekulare.
• Përfshin inxhinieringun në shkallë tëvogël për të krijuar dhe prodhuar produkte më të vogla, më ekonomike, më fleksibël, më të qëndrueshme dhe cilësore.

Çfarë është një nano-fibër ?
 Një nano-fibër është një fibër e cila ka një diametër në nivelin e miliona metrave.
 Nano-fibrat më të vogla variojnë midis 1.5 dhe 1.75 nanometër.

Nanoteknologjia përmban në vetvete një potencial tepër të madh nëindustrinë e tekstileve sepse:
 Në krahasim me metodat e zakonshme të prodhimit:
Të cilat e humbin fleksibilitetin dhe qëndrueshmërinë me përdorimin dhe larjet e shpeshta.
Do ti reduktohet në vijimësi ajrosja.
Gjithashtu do të vërehet një rënie e qartë e komfortit në ecje apo qëndrim, duke e bërë një sipërfaqe gjthnjë e më të ashpër.

 Nanoteknologjia sjell jetëgjatësi të madhe të fibrave dhe pëlhurave sepse:
Fijet nano kanë një raport të lartë të volumit të fijeve në sipërfaqe.
Si dhe një fleksibilitet të lartë në ecje, qëndrim apo pastrimin e vazhdueshëm të tapetave.

 Ndërthurja e fibrave dhe proçeseve nano-tech, do të rritë jetëgjatësinë e tapetit duke e mbajtur nivelin e ajrosjes të lartë në çdo kohë, pavarësisht përdorimit.

 Fibrat nano e bëjnë tapetin rezistent ndaj njollave të ndryshme dhe lëngjeve dhe në të njëjtën kohë duke mbajtur nivele të larta dhe të qëndrueshme të ajrosjes.

Reztent kundrejt ujit dhe vajit.
Rezistente ndaj pluhurit dhe njollave.
Jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri superiore.
Ajrosje maksimale.
Anti-mikrobiale dhe anti-alergjike.
Pëlhura mbetet gjithnjë e butë dhe natyrale.
Nuk i humbet kurrë ngjrosja.
Pas çdo larje është gjtihnjë si e re.
Rezistente ndaj përthyerjeve.
I jep një butësi dhe rezistencë shumë të madhe fibrave sintetike.
Në rroba bën një thithje të shpejtë dhe efektive të djerësitjes.
Thahen shumë shpejt kur lahet dhe të krijon efektin dhe ndjesinë e freskësisë kur ecën mbi të.

Tapete Pierre Cardin