Alanis

Materiali i përdorur për endjen e këtij koleksioni është 90% akrelik dhe 10% poliestër. Karakterizohet nga një stil klasik dhe motive floreale. Ka dendësi prej 1,104,000 fije për m2, me gjerësi fije prej 10 mm.