Altamira

Tipar unik i këtij koleksioni është ndërthurja e proceseve NANO-TECH në thurjen e fibrave tepër të buta të akrelikut. Kështu, siperfaqa e tyre është e butë, por mbi të gjitha rezistente ndaj lëngjeve dhe pluhurit. Kështu të gjtha papastërtite të lëngshme apo pluhur, mund të pastrohen me lehtesi pa lënë asnjë gjurmë njollash. Dendësia e tyre është 1,296,000 fije për m2 dhe gjatësia e fijes është 10 mm. Tipar dallues i dizajnit të tyre është elementi modern.