Amorf

Koleksioni unik ku tapetat nuk kanë format drejtkëndore normale. Tek ky koleksion, gjen prezente çdo formë gjeomterike si përmasë dhe formë të tapetëve. Ndërsa për sa i përket dizajnit, aty gjejnë prezencë elementet abstrakte, floreale dhe moderne, kryesisht me tone të çelëta.