Bermuda

Prodhuar me akrelik tepër cilësor me dendësi të lartë të fijeve për m2. Vjen si një verision më i lehtë i koleksionit ERASA duke e bërë kështu më shumë të përshtatshëm për ambjente dhe stile të ndryshme të arredimit.