Strada

Materiali është 100 akrelik, me dendësi prej 1,120,000 fije për m2 dhe me gjatësi fije prej 7 mm. I përkasin një zhaneri miks midis klasikes dhe orientales, duke e bërë kështu një nga modelet më të preferuara.