Brooklyn

Tipike një koleksion neo-klasik me prezencë të madhe të elementëve klasike dhe floreale, nën bazën e tapetit me tonet e çelëta. Thurur 100% me akrelik me dendësi të lartë të fijeve për m2. Ideuar për një stil dhe elegancë unike.