Diyez

Karakterizohet si koleksion i zhanerit modern, në disa tapete edhe me prezencë të lehtë të klasikes, por shumë pak e theksuar. Diyez, vjen si tendencë e stileve moderne të arredimit, e cila i përshtatet jo vetëm stilit minimalist dhe modern, por edhe atij industrial. Ka një dendësi prej 640,000 fije për m2, me gjatësi fije prej 11 mm. Materiali i përdorur për tapetin Diyez është akreliku dhe poliestra.