Coloris

Ky është koleksioni i dedikuar klasikes, stilit të lartë dhe elegancës brenda ambjenteve tuaja. Vjen i kuruar në dizajn dhe i përshtatshëm për shijet tuaja. Coloris gjithashtu ka dendësi të lartë të nyjeve për m2 dhe karakterizohet si një nga koleksionet më të dashura.