ÜSKÜDAR

Përbëhet nag 100% materiali i akrelikut, me dendësi prej 704,000 fije për m2, me gjatësi fije prej 6 mm. Ky është një nga koleksionet me larminë më të madhe të dizajneve dhe ngjyrave tek Pierre Cardin Home. Në të janë prezente elementë të stilit oriental në dizajn, elemente të zhanerit modern dhe minimalist, të gjitha të sjella në tonet e larmishme të ngjyrave.