Elysium

Përbëhet nga akreliku dhe poliestra, me dendësi nyje prej 800,000 fije për m2, me lartësi fije prej 13 mm. Ky koleksion karakterizohet nga një përzierje e elemteve të klasikes dhe kontemporanes, e ofruar me një gamë të gjerë ngjyrash dhe dizajnesh, të cilat i përshtaten çdo identiteti arredimi në shtëpi.