Everest

Me prezencë të lartë të ngjyrave të tokës, vjen i konceptuar për të qenë tepër praktik në arredim dhe kombinim. Prodhuar me akrelik të cilësisë maksimale, vjen për ju në larminë e dizajneve dhe përmasve të ndryshme.