Extreme

Identiteti i të cilit nuk mund të përcaktohet qartë. Në këtë koleksion gjen hapësirë elementi abstrakt i dizajneve dhe tonet e çelëta të ngjyrave. Një koleksion i konceptuar për t’ju përshtatur stileve të ndryshme të arredimit. E gjeni në tëgjitha përmasat.