Floyd

Tavolinë mesi rrumbullake

Tavolinë e linjës minimalistike me strukturë metali në formë rrethi e realizuar në dru. Për masat më të vogla është e disponueshme në dru natyral.

 

Tavolinë me stilin minimal

 

Një tavolinë praktike salloni për të kompletuar arredimin me një elemet diskret dhe jokonvencional.

KERKO INFORMACION

    floyd-contatti-750x900

    </p>