Showing 1–12 of 43 results

Show sidebar
tapet
Close

Tapet / Rrugica Babil BX05A

169.00799.00
Koleksioni Babil sjell një prekje moderne me tekstura unike. Materiali i përdorur është akrilik. Një tapet, rrugicë të certifikuar nga
tapet
Close

Tapet / Rrugica Babil BX09C

169.00799.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Babil anti-mykotike dhe anti-bakteriale vjen në harmoni të plotë me natyrën! Me një prekje moderne
tapet
Close

Tapet / Rrugica Babil BX11A

166.00800.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Babil sjell një prekje moderne me tekstura unike, të bëra me material akrilik. Tapetet dhe
tapet
Close

Tapet / Rrugica Cinar CN22A

239.00649.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Cinar të bëra me material akrilik sjell një prekje moderne me tekstura unike. Të certifikuara
tapet
Close

Tapet / Rrugica EGE EG15A

160.00490.00
Tapetet dhe rrugicat  Ege sjellin ngjyrat e tokës, për një ambient të paqtë. Materiali i përdorur është akrilik. Një koleksion
tapet
Close

Tapet / Rrugica EGE EG23A

160.00649.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Ege sjell një prekje moderne me tekstura unike dhe ngjyra të tokës për të pasur
tapet
Close

Tapet / Rrugica EGE EG23B

160.00649.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Ege anti-mykotike dhe anti-bakteriale vjen në harmoni të plotë me natyrën! Me një prekje moderne
tapet
Close

Tapet / Rrugica EGE EG23F

160.00785.00
Koleksioni Ege sjell ngjyrat e tokës, për një ambient të paqtë rreth jush. Materiali i përdorur tek tapetet dhe rrugicat
tapet
Close

Tapet / Rrugica Hermes HE31K

179.00899.00
Koleksioni Hermes i përbërë me material akrilik sjell për ju një prekje moderne me tekstura unike. Tapete dhe rrugica të
tapet
Close

Tapet / Rrugica Ikon IK01B

155.00750.00
Tapetet dhe Rrugicat Ikon të bëra me material akrilik dhe të çertifikuara nga oeco-tex vijnë për ju me një cilësi
tapet
Close

Tapet / Rrugica Ikon IK03C

155.00749.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Ikon të bëra me material akrilik sjell një prekje moderne me tekstura unike. Të certifikuara
Close

Tapet / Rrugica Ikon IK09C

155.00750.00
Tapeti dhe rrugica Ikon të bëra me material akrilik sjellin një prekje moderne me tekstura unike. Të certifikuara nga oeco-tex,