Carpets

Bëjeni Shtëpinë tuaj të Dallohet me një Tapet të Madh

Zebrano

Tapetët janë zakonisht elementi i fundit që vendoset kur arredoni shtëpinë. Disa preferojnë të mos i përdorin, të tjerë nuk mund ta imagjinojnë shtëpinë e tyre pa tapetë të mëdhenj të bukur që mbulojnë dyshemetë. 

Ne jemi ndër këta të fundit, dhe mendojmë se kështu duhet të jeni edhe ju që po lexoni këtë artikull.

Pse duhet të zgjidhni tapetë të mëdhenj për dhomën tuaj?

Këtu janë vetëm disa nga përfitimet e shumta që tapetët e mëdhenj sjellin në shtëpinë tuaj:

Tapeti Ofron Komoditet

Tapetët e mëdhenj janë alternativa më e mirë për të ndarë ambientin në zona. Nëse zgjidhni një tapet leshi të cilësisë së mirë, do të zbuloni shumë përfitime për shtëpinë tuaj. Si në dimër ashtu edhe në verë, një tapet leshi e mban shtëpinë në një temperaturë të qëndrueshme dhe krijon një mjedis jetese shumë të komod. Nga ky këndvështrim, përdorimi i tapetëve të mëdhenj është më mirë se sa tapetët më të vegjël, sepse ato mbulojnë një sipërfaqe më të madhe dhe nuk lënë boshllëk.

Tapeti Përmirëson Akustikën e Dhomës

Tapetët me sipërfaqe të madhe ndihmojnë në ruajtjen e tingujve brenda dhomës. Tapetët mund të bëhen elementë të domosdoshëm për dhoma ku ju pëlqen të luani piano ose instrumente të tjera ose thjesht të kënaqeni duke dëgjuar muzikë.

Tapeti Unifikon Dhomën

Një tapet modern bëhet qendra e dhomës. Tapeti vepron si një lidhës për pjesën tjetër të elementeve, duke theksuar ose plotësuar ngjyrat dhe modelet e pjesëve të tjera të dhomës, si mobiljet, divanet, tavolinat etj.

Zgjidhni një Tapet të Madh për Dhomën e Ndenjes

Tapeti në dhomën e ndenjes duhet të përmirësojë të gjithë elementët e ndryshëm të arredimit. Nëse do të përdorni një tapet të vogël në një hapësirë me shumë mobilje, ai do të humbë mes elementëve të tjerë të mobiljeve. 

Kur zgjidhni madhësinë e tapetit të zonës për dhomën e ndenjes, duhet të ndiqni një rregull të thjeshtë: kërkoni një tapet mjaft të madh për të mbuluar hapësirat e këndeve. Këmbët e përparme të këndit duhet të jenë të vendosura mbi tapet.

Forma dhe Ngjyra për Tapetin e Dhomës së Ndenjes

Dizajni i brendshëm është një formë arti, prandaj mos ngurroni të luani me ngjyrat dhe format. Nga tapetët gjeometrikë te tapetet e parregullta apo tapetët në formë klasike, çdo gjë mund të funksionojë për dhomën tuaj të ndenjes. Sekreti është të identifikoni dhe respektoni elementin e lidhjes midis sendeve në dhomë. Mund të jetë një ngjyrë specifike ose modeli i këndit që keni blerë tek Pierre Cardin Home.

Zbuloni gamën e gjerë të tapetëve të mëdhenj, praktikë dhe me dizajn unik në Pierre Cardin Home. 

Na vizitoni në showroomet e Pierre Cardin në adresat:

1- Kompleksi Delijorgji, Bulevardi Gjergj Fishta, Tiranë 1000

2-Qendra Prestige Home Albania (Autostrada Tiranë-Durrës Vora 1032 AL, Km. 12, Vorë)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *