Nexus

Tavolinë moderne

Koleksion tavolinash nga linja më minimale dhe e pastër, e realizuar me një strukturë metali. Modeli Nexus parashikon 2 përmasa për tavolinën. Zbulojini ato në shoëroomin tonë.

KERKO INFORMACION

    nexus-contatti-750x900