CLARK

Stil Vintage dhe Dizajn Modern

Dizajn ekskluziv më një mjeshtëri të lartë punimi. Clark është divani në lëkurë i dedikuar për ju që dëshironi ti jepni ambjentit tuaj të ndenjes një prekje luksi dhe ekskluzive.

Një divan elegant absolutisht jo konvencional që e bën unik në llojin e tij. Një ulje komode në jastëk prej pende do të jetë ambjenti juaj perfekt për biseda të gjata dhe momente relaxi.

Stil Vintage dhe Dizajn Modern

  • I disponueshëm vetëm në versionin e divanit
  • Të gjithë jastëkët dhe ndenjëset janë të lëvizshme
  • Qepje e dyfishtë
  • Këmbët në metal të prera me lazer 
  • Lëkurë e vërtetë Made in Italy, e klasifikuar nga punimi dhe ngjyra

KERKO INFORMACION

    clark-contatti-750x900