Denver

Këndi Urban në lekurë

Forma të bollshme, bazë e qëndrueshme dhe mbështetëse të ulëta. Me siguri keto janë karakteristikat që përshkruajnë më së miri këndin e lekurës Denver, Urban për nga përkufizimi. Një mobilje që di të emocionojë që me shikimin e parë falë design-it që bën një kombinim midis të shkuarës klasike Made in Italy dhe ambjenteve moderne neëyorkeze

 

Baza e veshur në mënyrë shumë fine, është e ngritur nga toka dhe mbahet nga këmbë metali. Krahu i këndit Denver i jep karakter të gjithë modelit. 

 

Ideal për sallone me stil minimal duke i dhënë karakterin e duhur dhomës tuaj. 

 

Një kënd që vë në pah dhomën tuaj të ndenjes

 

  • I realizuar edhe në versionin modular
  • Të gjithë jastëkët janë të lëvizshëm
  • I disponueshëm në kënd edhe divan
  • Lëkurë e vërtetë Made in Italy, e klasifikuar nga punimi dhe ngjyra

KERKO INFORMACION

    denver-contatti-750x900