Showing 37–48 of 64 results

Show sidebar
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT39C

179.00899.00
Tapeti dhe rrugica Monet të bëra me material akrilik dhe të certifikuara nga oeco-tex sjellin një ndryshim elegant në ambientin
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT43B

186.00899.00
Koleksioni Monet i bërë me material akrilik dhe i certifikuar nga oeco-tex sjell një ndryshim elegant në ambientin tuaj.   Vjen
tapet
Close

Tapet / Rrugica Nero N002B

163.00754.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Nero të prodhuara me material akrilik sjell një ndryshim elegant në ambientin tuaj. Koleksion i
tapet
Close

Tapet / Rrugica Nero NO07A

223.001,079.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Nero të prodhuara me material akrilik vjen për ju me një cilësi premium. Koleksion i
tapet
Close

Tapet / Rrugica Otantik E012A

155.00748.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Otantik sjell një linjë tërheqëse, të përshtatshme për një ambient modern ose klasik. Materiali i
tapet
Close

Tapet / Rrugica Otantik E012B

155.00748.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Otantik me material akrilik sjell një linjë tërheqëse, të përshtatshme për një ambient modern ose
tapet
Close

Tapet / Rrugica Palette PA04A

163.00789.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Palette sjell një dizajn shumëngjyrësh me motive unike, për t’i shtuar ngjyra hapësirave të banimit.
tapet
Close

Tapet / Rrugica Palette PA04C

163.00789.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Palette është krijuar për t’i shtuar ngjyra hapësirave të banimit me fijet e tij shumëngjyrëshe
tapet
Close

Tapet Ikon IK01D

279.00
Koleksioni i tapeteve Ikon anti-mykotik dhe anti-bakterial vjen në harmoni të plotë me natyrën! Me një prekje moderne dhe tekstur
tapet
Close

Tapet Lootus L001B

199.00599.00
Tapeti Lootus, i certifikuar nga oeco-tex dhe i prodhuar nga material akrilik sjell thjeshtësi dhe freski në çdo hapësirë. Tapeti
-25%
Close

Tapet Magnifique MQ24D

229.00590.00
Tapet Industrial Magnifique MQ24D