Showing 37–48 of 89 results

Show sidebar
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L014A

95.00458.00
Koleksioni Lootus i prodhuar me material akrilik sjell thjeshtësinë dhe i shton freskinë çdo hapësire.  Një koleksion anti-mykotik dhe anti-bakterial
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L014K

95.00292.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Lootus anti-mykotike dhe anti-bakteriale vijnë në harmoni të plotë me natyrën! Të certifikuara nga oeco-tex,
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L016A

171.00369.00
Tapeti dhe rrugica Lootus të certifikuara nga oeco-tex, vijnë në cilësi premium dhe sjellin në çdo ambjent thjeshtësi dhe freski.
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L016E

119.00599.00
Tapeti dhe rrugica Lootus, anti-mykotik dhe anti-bakterial sjellin thjeshtësinë dhe i shtojnë freski çdo hapësire. Materiali i përdorur është akrilik.
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L018E

119.00599.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Lootus të certifikuara nga oeco-tex, sjellin thjeshtësinë dhe i shtojnë freskinë çdo hapësire. Materiali i
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ33H

162.00783.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Magnifique, i certifikuar nga oeco-tex, me cilësi premium. Materiali i përdorur është akrilik me fibra
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ48E

169.00799.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Magnifique, me ngjyra të ngrohta që sjell komoditet dhe harmoni në çdo ambient vjen për
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ48J

325.00786.00
Tapeti dhe rrugica Magnifique e prodhuar me material akrilik dhe fibra tencel, është anti-mykotike dhe anti-bakteriale. E çertifikuar nga oeco-tex
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ48K

169.00799.00
Tapeti dhe Rrugica Magnifique, të çertifikuara nga oeco-tex, vijnë me ngjyra të ngrohta që sjellin komoditet dhe harmoni në çdo
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ48M

162.00789.00
Tapeti dhe Rrugica Magnifique, vijnë me ngjyra të ngrohta që sjellin komoditet dhe harmoni në çdo ambient. Tapeti dhe rrugica
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ53J

169.00799.00
Tapeti dhe Rrugica Magnifique, vijnë me ngjyra të ngrohta që sjellin komoditet dhe harmoni në çdo ambient. Tapeti dhe rrugica
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT20A

186.00589.00
Koleksioni Monet sjell një ndryshim elegant në ambientin tuaj. Materiali i përdorur është akrilik. Çertifikuar nga oeco-tex, me cilësi premium.