Showing 61–72 of 89 results

Show sidebar
tapet
Close

Tapet / Rrugica Otantik E012B

155.00748.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Otantik me material akrilik sjell një linjë tërheqëse, të përshtatshme për një ambient modern ose
tapet
Close

Tapet / Rrugica Palette PA04A

163.00789.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Palette sjell një dizajn shumëngjyrësh me motive unike, për t’i shtuar ngjyra hapësirave të banimit.
tapet
Close

Tapet / Rrugica Palette PA04C

163.00789.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Palette është krijuar për t’i shtuar ngjyra hapësirave të banimit me fijet e tij shumëngjyrëshe
tapet
Close

Tapet Ikon IK01D

279.00
Koleksioni i tapeteve Ikon anti-mykotik dhe anti-bakterial vjen në harmoni të plotë me natyrën! Me një prekje moderne dhe tekstur
tapet
Close

Tapet Lootus L001B

199.00599.00
Tapeti Lootus, i certifikuar nga oeco-tex dhe i prodhuar nga material akrilik sjell thjeshtësi dhe freski në çdo hapësirë. Tapeti
-25%
Close

Tapet Magnifique MQ24D

229.00590.00
Tapet Industrial Magnifique MQ24D
-20%
Close

Tapet Magnifique MQ24J

259.00398.00
Tapet industrial ne shitje! Tapet Magnifique MQ24J.
-25%
Close

Tapet Magnifique MQ25F

129.00590.00
120 x 180, 160 x 230, 200 x 300. CM
tapet
Close

Tapet Magnifique MQ25H

194.00881.00
Koleksioni Magnifique një linjë me ngjyra të ngrohta sjell komoditet dhe harmoni në çdo ambient. Materiali i përdorur është akrilik
-20%
Close

Tapet Magnifique MQ33H

129.00259.00
120 x 180, 160 x 230, 200 x 300. CM