DUKE

Një divan linear dhe kompakt

Duke është një divan që lejon të gjeni ekuilibrin e duhur nëpërmjet funksionalitetit dhe dizajnit modern në stilin urban.

Ky divan karakterizohet nga ndenjëset komode dhe nga linjat që përcaktojnë edhe formën e tij. Komforti është i garantuar nga ndenjëset dhe nga mbështetëset që ju japin një ndjesi si në re sepse janë të përbëra nga pendë.

E duhura që përbëhet nga Funksionaliteti dhe bukuria

  • Model tërësisht i lëvizshëm
  • Veshje tekstile (pambuk dhe fije natyrale), mikrofibra të papërshkrueshme nga uji dhe me efektin anti-njollë (Po po njollat tuaja nuk do të duken tëk Duke)
  • Këmbët në dru
  • Mund ti kërkohet konsulentit që të koordinoni tekstilin me jastëkët.

KERKO INFORMACION

    duke-contatti-750x900