Showing 13–24 of 89 results

Show sidebar
tapet
Close

Tapet / Rrugica Babil BX05A

169.00799.00
Koleksioni Babil sjell një prekje moderne me tekstura unike. Materiali i përdorur është akrilik. Një tapet, rrugicë të certifikuar nga
tapet
Close

Tapet / Rrugica Babil BX09A

298.00508.00
Tapet dhe rrugice e printuar në një pëlhurë prej kadifeje, rezistente ndaj njollave. Janë bërë nga taban me pika që
tapet
Close

Tapet / Rrugica Babil BX09C

169.00799.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Babil anti-mykotike dhe anti-bakteriale vjen në harmoni të plotë me natyrën! Me një prekje moderne
tapet
Close

Tapet / Rrugica Babil BX11A

166.00800.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Babil sjell një prekje moderne me tekstura unike, të bëra me material akrilik. Tapetet dhe
tapet
Close

Tapet / Rrugica Cinar CN22A

239.00649.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Cinar të bëra me material akrilik sjell një prekje moderne me tekstura unike. Të certifikuara