Carpets, Uncategorized

Pierre Cardin Tapete në Ofertë

Tapet me ulje Pierre Cardin

Tapetët janë pjesë thelbësore e shtëpive, forma, dizajni, ngjyra, cilësia e materialeve përmirësojnë jetën tonë të përditshme.

Tapetët në shitje nga Pierre Cardin me dizajne unike dhe materiale me fibra natyrore do të jenë një vlerë e shtuar për çdo ambient. Gjeni tani në ofertë tapetë për çdo lloj ambienti, dhoma të ndryshme në shtëpi, zyra, hotele, hapwsira komerciale etj.

Tapetët e Pierre Cardin vijnë me ofertë për 6 ditë. Përfitoni nga uljet e javës së black Friday nga data 25-30 nëntor. Blini tapetin tuaj me cilësi të lartë përpara se të përfundojë koha, kurseni 40-70 % !

Zbuloni këtu koleksionet e mrekullueshme të tapetëve  Pierre Cardin. Përfitoni nga uljet ekskluzive nga 40 deri në 70%  për 6 ditë nga data 25-30 nentor, përjetoni ndjesinë luksoze,dizajnin unik  dhe komoditetin me cmimin më të mirë në treg.

Jo vetëm tapetë në ofertë…

Koha më e mirë për të bërë blerjet për shtëpinë tuaj është pikërisht tani. 6 ditë black në Pierre Cardin Home jo vetëm tek tapetët por në të gjitha produktet e linjave interior dizajn që Pierre Cardin ka sjellë në Shqipëri:  tapete, rrugica,mobilje, aksesorë dekorimi, biankeri etj. .

Tapetë tradicional dhe modernë që i përshtaten dekorit dhe stilit tuaj. Tashmë dini ku ti gjeni, në Pierre Cardin Albania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *